• itulau_fanua

NEP Faʻamaeʻaina Faʻamaeʻaina le Tuuina atu o le Exxonmobil Project

O Oketopa 12, o le vaega mulimuli o pamu vai mo le ExxonMobil Huizhou Ethylene Project (e taʻua o le ExxonMobil Project) na faʻataunuʻuina ma le manuia, faʻailogaina le faʻamaeʻaina lelei o pamu vai feʻaveaʻi pisinisi a le poloketi, faʻamafanafanaina o pamu vai, pamu afi, A aofaʻi. e 66 seti o mea faigaluega e aofia ai pamu vai timu na momoli.

O le poloketi ExxonMobil ose galuega fa'alavelave fa'a-vasega fa'alelalolagi.A maeʻa, o le a faia se sao lelei i le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o pisinisi vailaʻau a Saina ma le faʻaleleia atili o filifili.

Na manumalo le NEP i le poloaiga ia Setema 2022 faatasi ai ma ona tausaga o faʻaputuga tekonolosi ma tulaga lelei.I le taimi o le faʻatinoina o le poloketi, o loʻo taumafai le kamupani mo le lelei e tusa ai ma manaʻoga o le konekarate ma faʻatonutonu lelei le lelei e tusa ai ma manaʻoga o lē e ona.O pamu ta'itasi ua pasia le su'ega fa'atinoga ma le su'ega fa'agaioiga ma fa'amalieina mana'oga o le konekarate.

O le manuia o le tuʻuina atu o lenei poloketi o le isi luʻitau tele lea a le kamupani gaosiga faʻalapotopotoga, malosi faʻapitoa ma le lelei o oloa.O le pule, konekarate lautele ma sui o asiasiga a le vaega lona tolu na saunoa maualuga i ai.Le kamupani o le a tausisi pea i le mataupu faavae o le "lelei muamua, tagata faatau muamua", faʻaauau pea ona faʻaleleia le lelei o oloa ma gafatia faʻatekonolosi, ma taumafai e agai atu i se pisinisi faʻavaomalo faʻavaomalo.
erjkfger97843


Taimi meli: Oke-13-2023