• itulau_fanua

Na faʻamaeʻaina lelei e le NEP le tuʻuina atu o le poloketi a Saudi Aramco

Ua lata mai le faaiuga o le tausaga, ma ua agi mai le matagi malulu i fafo, ae o le faleaoga a Knapp o loo matua malosi.Faatasi ai ma le tuuina atu o le vaega mulimuli o le utaina o faatonuga, i le aso 1 o Tesema, o le vaega lona tolu o le maualuga o le malosi ma le faʻasaoina o le malosi i totonu o le vaega o pamu o le Saudi Aramco Salman International Maritime Industrial and Service Complex MYP project na faʻatautaia e le NEP ua maeʻa manuia. ma auina atu.

O le poloketi o loʻo fausia e le Saudi Arabian Oil Company (Saudi Aramco), o le kamupani suauʻu tele i le lalolagi, ma e masani ona faʻakonekarate e le Shandong Electric Power Construction Group.A mae'a, o le a tu'uina atu e le galuega fa'ainisinia, gaosiga ma le tausiga o fa'alapotopotoga e viliina i fafo, va'a fa'apisinisi ma va'a tautua i fafo.

Na manumalo le NEP i le fa'atonuga fa'atasi ai ma lona tulaga lelei o oloa ma le faiga o auaunaga lelei atoatoa.I le taimi o le faʻatinoga o lenei poloketi, na faʻatulagaina ma le faʻaeteete e le kamupani ma faʻatonutonu lelei le lelei.Ina ua maeʻa le asiasiga a le pule o Aramco, le konekarate lautele o China Shandong Electric Power Construction Group, ma se lala sooupu e asiasia lona tolu, na tuuina atu se poloaiga e tatala ai.

O le tuʻuina atu lelei o le poloketi a Saudi Aramco o se isi faʻalavelave tele mo le kamupani i le tulaga o fefaʻatauaiga i fafo.O le a faʻaauau pea le faʻaleleia o le kamupani ma agai atu i se atinaʻe faʻatauvaʻa faavaomalo.

tala fou
talafou2

Taimi meli: Tes-02-2022