• itulau_fanua

O le fonotaga fa'apitoa fa'apitoa a le "Chengbei Sewage Treatment Plant Process Mequipment (Tender Section 1) Poloketi" galuega fa'akonekarate lautele a pamu NEP sa fa'amanuiaina.

I le aso 3 o Novema, 2021, o le fonotaga faʻamatalaga faʻapitoa a le poloketi konekarate lautele a le NEP pamu "Chengbei Sewage Treatment Plant Process Procurement Project (Tender Section 1)" sa faia i le potu fono a Chengbei Sewage Treatment Plant.

Na faia e Nep Pumps se Fonotaga Fa'asalalau 2021 Fuafuaga Pisinisi

O le fonotaga sa taitaia e Zhou Hong, pule sili o pamu o le NEP.O le pule, Changsha Economic and Technological Development Zone Water Purification Engineering Co., Ltd., Pule Sili o Zeng Tao ma lana 'au, le NEP pumps project team, ma le tele o sub-suppliers na auai i le fonotaga.

I le fonotaga, na faʻaalia ai e pamu a le NEP le faʻagasologa o inisinia, tagata faigaluega, faʻapipiʻiina, saogalemu ma isi fuafuaga o le poloketi, ma faʻaalia ai faigata autu ma manaʻoga faigaluega i le faʻatinoga.O le fonotaga na talanoaina atoa ai tekinolosi masini, faʻapipiʻiina o le alualu i luma, ma isi. Mulimuli ane, o taʻitaʻi o le kamupani faʻapipiʻi ma sui o sub-suppliers na faia fefaʻatauaiga ma tautalaga i luga o le faʻapipiʻiina o meafaigaluega faʻatino ma isi vaega.O le Pule Sili o Fang Zengtao o lē e ona na faamamafaina o lenei galuega faalautele e taua tele mo le faaleleia atili o le vai o le Vaitafe o Laodao ma le puipuia o le siosiomaga vai o le Vaitafe o Xiangjiang.Ua utiuti le taimi ma ua mamafa galuega.O lo’o fa’anaunau o ia o le a mafai ona fo’ia fa’afitauli fa’afitauli ma fa’amae’a uma le fa’atinoina o le galuega i le taimi tonu.Zhou Hong, pule sili o pamu NEP, fai mai o le kamupani o le a ola e tusa ai ma lona faatuatuaina tele, faʻamautinoa lelei le faʻatulagaina, lelei, alualu i luma ma le saogalemu faʻamautinoa, faʻaleleia le faʻatinoina o galuega ma tulaga maualuga ma maualuga, ma faʻamautinoa o loʻo tuʻuina atu le poloketi i luga. fa'asologa.


Taimi meli: Nov-05-2021